Taxiservice
Boxtel

Zakelijk taxi vervoer ​Boxtel

en omgeving

Taxicentrale Boxtel verzorgt graag uw zakelijk vervoer, zodat u comfortabel kunt werken, terwijl wij ervoor zorgen dat u op tijd bij uw zakelijke afspraak bent. Wij staan 24/7 voor u klaar.

Wij zorgen ervoor dat u ruim op tijd aankomt bij uw vergadering, congres, hotel of zakelijk adres. Tijdens de rit kunt u comfortabel werken op uw laptop of desgewenst nog wat telefoontjes plegen.
Indien gewenst wacht onze chauffeur tijdens uw afspraak, zodat hij u daarna naar uw volgende bestemming kan brengen.

Bel vandaag nog om de mogelijkheden te bespreken of om uw zakelijke taxi te bestellen.
Neem telefonisch contact op:

06-480 31 598

Boxtel en omgeving

 ​Taxi B​oxtel

 ​Taxi Esch

 ​Taxi ​Sint-Michielsgestel

 ​Taxi ​​Vught

 ​Taxi ​​​Schijndel

 ​Taxi ​​​Liempde

 ​Taxi ​​​Gemonde

Luchthaven taxi

 ​​Schiphol (AMS)

 ​​​Eindhoven Airport (EIN)

 ​​Rotterdam Den Haag Airport (RTM)

 ​​​Maastricht Aachen Airport (MST)

 ​​​​Groningen Airport (GRO)

 ​​​​​Brussels Airport (BRU)

 ​​​​​​Charleroi Airport (CRL)

 ​​​​​​​Ostend Bruges Airport (OST)

 ​​​​​​​​Antwerpen Airport

 ​​​​​​​​​Düsseldorf Airport

Taxi vervoer

Particulier vervoer op elk gewenste tijdstip. Bezoek aan ziekenhuis, huisarts, familiebezoek, trein gemist, treinstoring of auto stuk, wij staan 7 dagen per week 24 uur per dag voor u klaar. Taxicentrale Boxtel staat voor u klaar! HORECA taxi om na een gezellig avondje uit ook weer veilig thuis komen.

Luchthaven vervoer

Taxicentrale Boxtel kan het vervoer van en naar de luchthavens in Nederland en de grensregio’s voor u verzorgen. Dit kan zowel overdag of in de nacht, wij staan klaar om u van een comfortabele taxirit te voorzien naar de luchthaven waar u moet zijn. Kijk op de pagina Airport Service naar welke luchthavens wij u kunnen brengen.

Groepsvervoer

Groepsvervoer is voor ons geen probleem. Wilt u lekker op stap gaan of met de hele familie naar Schiphol? Bij ons kunt u in luxe en comfortabele taxibusjes reizen met groepen van maximaal 8 personen. Wij zetten onze kennis, expertise in om de hele groep te voorzien van een fijne rit. Plan uw rit via ons reserveringsformulier.

Zakelijk vervoer

Met de jarenlange ervaring die onze chauffeurs hebben op gebied van zakelijk personenvervoer kan Taxicentrale Boxtel u voorzien van de perfecte rit van begin tot einde. Om onze klanten optimaal van dienst te zijn, stemmen wij de rit af op uw wensen en eisen. Wij kunnen u een rit bieden die precies bij u past. Uw wens vervullen wij!

Directie vervoer

Comfortabel, efficiënt en betaalbaar. Dit staat centraal bij ons directievervoer waarbij de chauffeurs u op professionele en comfortabele wijze begeleiden in de meest uitdagende situaties.

Chauffeursdiensten

Bent u door omstandigheden niet in staat om zelf te rijden? Dat is heel vervelend! Met de chauffeurs van ​Taxicentrale Boxtel hoeft u uw afspraken niet af te zeggen. Onze chauffeurs rijden u in uw eigen auto naar uw werk en/of afspraken.